IS-BIRLIKLERI
Mayıs 2022 - Mayıs 2022

Oggusto

OGGUSTO iş birliğinde, tasarımcı ve sanatçılar KTSM’nin farklı entelektüel derinliğe ve birikime sahip fikirleri bir araya getirme misyonundan yola çıkarak kitap, tasarım, sanat ve mekan üzerinden fikir ve deneyimlerini paylaştılar.

KTSM X OGGUSTO
 
Çamura şekil verme tutkusu küçüklüğünde başlayan ve ilerleyen yıllarda bu tutkuyu aldığı seramik eğitimi ile taçlandırıp kendi markasını kuran Özlem Tuna, şef ve yemek yazarı Çiğdem Seferoğlu ve seyahat denince akla ilk gelen isimlerden biri olan ve keşfetmenin büyüsünü hem kitapları hem de programları ile gözler önüne seren Saffet Emre Tonguç, KTSM'nin farklı entelektüel derinliğe ve birikime sahip fikirleri bir araya getirme misyonundan yola çıkarak en sevdiği kitap, tasarım, sanatçı ve mekanı paylaştı. İzlemek için YouTube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. 
 
Işıldayanlar Konferansı
 
24 Mayıs 2022 tarihinde OGGUSTO ev sahipliğindeki Işıldayanlar Konferansı’nda “Dünyasına İyi Bakanlar - KTSM” başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Panelde Kale Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Özler, Nevruz Köyü Kadın Girişimi’nden Ayşe Pirhasoğlu Akbaş ve sanatçı Fırat Neziroğlu ile bir araya geldi.